Sunday, September 27, 2009

sisterz in pink..

ini adalah gambar2 masa raya ke2 kt kampung belah mak...ala kt kajang je, itulah kampung kami...ni lps dah lalok menjengah lebih 4 buah umah...perut pon dah mintak ampon...
pose camni susah nk dapat especially bila secara kebetulan kami 3 sisterz ni pilih pink as our raya 2009 theme. so sape yg lebih cantik? (ada jugak yg buat tanduk tu dlm umur2 camni..)

ni loving couple yg pose maut especially adik aku tu..control lawa memanjang..x leh tggl bedak dan lip glossnye..


1 comment:

Irina said...

woi makcik, apa la kau upload gambar lalok aku???