Friday, November 09, 2007

audrey..ohhh...audrey




dear guys...






please don't be pissed off with my new appearance...kenapa aku pilih audrey to represent me instead of alicia keys..i just think that audrey suits me better, well she has a rare beauty that captured the world..ye la kalau x, takkan org dok banding2 artis yg cantik dengan kecantikan audrey hepburn ni..amin, i'm sure u agree with me..just now i read make up tips mcm audrey..x payah la susah2 nk jd mcm dia..cukup la jujur dan yang penting sentiasa bersangka baik pada orang lain..that's the inner beauty yg sebenarnya akan mencantikkan wajah tu..jgn percaya pada pelakon cantik mcm rozita che wan yang berlakon watak antagonis dlm susuk..cantik tapi jahat...(no such thing jahat but beauty will prevail..). Caller pagi tadi pon ckp.."rozita..u x sesuai la watak maya tu..sbb dia jahat tp muka u sweet". So beauty comes from the heart eh..tgk audrey hepburn citer2 yg dia belakon mmg sesuai ngan dia cam sabrina, breakfast at tiffany..etc

4 comments:

amin husin said...

you memang dengkimkan? copycat pun ada! bila orang suker Audrey, dia pun nak jugak... COPYCAT!

amin husin said...

copycat! copycat! copycat! copycat!

mamalove said...

jgn mare le...audrey tu milik semua..bukan hang sorang je yang minat kt dia

amin husin said...

takde takde! sebelum ni takdepun letak gambar dia kat blog! copycat! copycat!